GJESTEBOK

Du kan skrive en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Takk til alle dere som har skrevet hilsener her, det er veldig hyggelig. Hvis du vil sende e-post kan du sende til: ole@olesbilside.com
Skrevet av Bjørn Olsen, 21. feb, 2010
Hei!
Kom tilfeldigvis over sida di, og ser du har bilder av bilene våre fra Totenløpet 2009. Kan opplyse om at Duetten er 61 mod, og Austin Westminster er 57 mod. Fin hjemmeside med mye interessant stoff for oss som er opptatt av gamle kjøretøy.
Ha en fin dag!
E-post:
Skrevet av Mathilde, 9. jan, 2010
Flott side
Skrevet av BMW, 20. des, 2009
hei!!! kan du ikke ha noen BMWer her og da?
Skrevet av Einar Kvernvold, 6. des, 2009
Hei! Tror du ikke jeg ble forsein til og ta bilder snøen kom så alt for tidlig, det hvar synd men det kommer en vår tror jeg så da er det føste jeg skall gjøre, du kjenner hvel Bekc på din plass spør han hva jeg har! Du skulle ikke ha jobbet for Brødrene Kalsen På Dhal i sin tid? Jeg kjente en som kjørte graver der han hadde altid gamle fine AMCARS og kjørte med,menn husker ikke navnet hans kann hvere CA: 60+ Hisen Einar PÅ Fagernes.
E-post:
Skrevet av Ronny, 1. des, 2009
Morsom nettside. Veldig bra.
E-post:
Skrevet av Martin, 15. nov, 2009
hei hei.fine side du har :) . kjekt å sjå folk med felles interesse
E-post:
Skrevet av Erik Larsen, 12. nov, 2009
Heisann. Så mye flotte retro biler du har hatt. Den amerikaneren var en sværing selv i sin klasse gitt!
E-post:
Skrevet av Anders, 8. nov, 2009
Hej, såg på din hemsida att du har en Hymas 42.
Jag har en sådan också "med Ford chassi" och undrar om du har någon dokumentation till den tex instruktionsbok eller verkstadshandbok eller andra tips om traktorn.
Allt är intressant.

Mvh Anders
E-post:
Skrevet av Einar Kvernvold, 29. okt, 2009
Hei! har ikke fått tatt bilder til Deg enda men, jeg lover att det kommer. Både LTD2 og Racheroer og ett Parr til,jeg må ha litt jelp til det sjønner Du Hilsen Einar Kvernvold På Fagernes i Valdres.
E-post:
Skrevet av øyvind by rise, 11. okt, 2009
Fin side!:D
E-post:
Skrevet av Alf Kristiansen, 5. okt, 2009
hei,dette er ei helt topp side for oss som er bilinterrserte!
E-post:
Skrevet av J. Holm, 30. jul, 2009
VIKTIGE MILJØTIPS!
Vi har kommet til et punkt der vi alle må tenke og handle miljø enten vi liker det eller ikke! På www.1000ting.net er kanskje de beste miljøtipsene som er å oppdrive! Bry deg du også! Vi har egentlig ikke noe valg! Gå inn på 1000ting.net og klikk deg inn på VIKTIGE MILJØTIPS!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av lasse tvam, 21. jul, 2009
hei
har nettopp kjøpt en 72 ltd conv som kom på norske
skilter i juli 09
meget pen bil som får mye ros
skal bare kosekjøre i sommer vet lite historikk
foreløpig kommer igjen senere med bilder
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Thomas Berg, 9. jun, 2009
hei. morro og se din og andres interesse for disse bilene her. jeg har en far som har en ford ltdII stv. 77mod. den blei påbegynt med tanke på total rest. for litt over 10år siden. men pga mangel på tid blei bilen desverre satt bort til lagring. og har stått sånn siden. jeg har mer eller mindre overtatt bilen nå,men har desverre ikke plass eller tid til og begynne med et sånt stort prosjekt som den har blitt med årene. det jeg veit om bilen er at det sitter en 460cid. thunderbird motor i den nå. men den starter ikke. satt orginalt en 400cid i den. tror denne motoren er og oppdrive enda. ellers aner jeg veldig lite om bilens tilstand/verdi sånn den står nå. men er interesert i bud viss noen som leser dette er villige til å komme og se på den og kan få noe ut av den igjen. ta kontakt på e-mail adressen min. er ellers medlem i acoc moss.
E-post:
Skrevet av Tom Einar Warlo, 4. jun, 2009
Hei Ole! Da har jeg blitt eier av Ford LTD II stasjonsvogn jeg også ;-)! Det blei til at jeg hentet det objektet jeg snakka om vettu.Så nå står den ute her på tunet,og venter på mange år med godt stell og pleie :-).Skal få tatt noen bilder så du får se den bedre. Hilsen Tom Einar
E-post: