GJESTEBOK

Du kan skrive en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Takk til alle dere som har skrevet hilsener her, det er veldig hyggelig. Hvis du vil sende e-post kan du sende til: ole@olesbilside.com
Skrevet av Aurskog-Høland Veteranklubb, 2. jun, 2009
Hei

Takk for hyggelig hilsen på vår hjemmeside. Vi håper og se deg på våre arrangementer engang. Du har en flott hjemmeside.

Eksisterer foresten Standarden fra 1953 ennå?E-post:
Skrevet av Geir Ness, 29. mai, 2009
Hallo Ole

Her var det mye moro å se på,bra at noen tar vare på bilder av gamle biler og maskiner,må nok rote i noen esker og skuffer å se om det ikke kan ligge et eller annet bilde av tidligere ervervelser.
E-post:
Skrevet av Svein Kristiansen, 24. mai, 2009
Hei! Det var en positiv overraskelse å finne siden din, trodde nesten jeg var den eneste med en LTD '77 stasjonsvogn. En utrolig flott bil. Kommer tilbake med info og bilder til deg.
/Svein :)
E-post:
Skrevet av Øyvind Hansen, 20. mai, 2009
Hei Ole.
Jeg så linken til din side på våre klubbsider (Amcar Sunndalsøra) angående Ford-bilder. Dessverre så har jeg ingen, men jeg vil skryte av alle de gamle bildene du har lagt ut. Det er viktig å ta vare på gamle biler og maskiner, selv om det kanskje er bare bilder igjen idag. Jeg deltar selv på amcartreff og veteranløp med en -69 Pontiac Firebird 350. Bilde er fra "Vårtreffen 2008" på Sunndalsøra.
E-post:
Skrevet av Ingrid , 10. mai, 2009
Fin side. Takk for titten!
Håper å komme med lignende bilsider selv etterhvert.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av georg salvesen, 9. mai, 2009
Hei, og takk for en fin og etterlengtet side. Har selv en ltd brougham stv, som snart skal ut på vegen igjen. Som Deg,så var det bilen jeg måtte ha da jeg så den (76) Skal ordne bilde og legge ut på din gjesteside.
E-post:
Skrevet av Henning Jensen, 18. apr, 2009
Hei
Kjempe flott hjemmeside om biler.
Ønsker deg ei fortsatt fin helg
Hilsen healer Henning Jensen
E-post:
Skrevet av Tom Einar Warlo, 21. mar, 2009
Hei :-)! Har vært inne på siden din og lest om din flotte LTD II.Er godt å se noen som tar vare på disse fullsizerne til Ford fra 70-tallet.De fleste andre slike stv jeg har sett er oppspist av rust desverre.Har selv stor interesse for LTD II,mine biler er 1977 Ranchero GT og en 1979 Ranchero GT.Lykke til videre med bilen og gi den det beste stellet den kan få:-)!
Mvh Tom E. Warlo
E-post:
Skrevet av Dino Høidahl, 13. mar, 2009
Takk for titten, glimrende side! Har noe om biler på hjemmesiden jeg også. Bildet av Corsairen' fant jeg på nettet. Ha en fin helg
E-post:
Skrevet av Ole, 11. mar, 2009
Hei Bjørn Thore!
Takk for hyggelig hilsen her i gjesteboka.
Skrevet av Bjørn Thore, 10. mar, 2009
Dette er ei bra side
E-post: