GJESTEBOK

Du kan skrive en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Takk til alle dere som har skrevet hilsener her, det er veldig hyggelig. Hvis du vil sende e-post kan du sende til: ole@olesbilside.com
Skrevet av Jan Roar samdahl , 31. mar, 2021
Hei du jeg har en Ford Ltd 1972 med orginalt 400 cid. Men er om bygget til 351 cleveland No. Jeg bor i Selbu i Trøndelag 🙂
E-post:
Skrevet av Piper, 8. okt, 2020
Alltid holde smilet. Det er slik jeg forklare mitt lange liv.
E-post:
Skrevet av Vendela, 20. sep, 2019
Jeg er så sugen på en valp!!
Skrevet av Berit, 12. aug, 2019
Mange flotte klassikere! :)
E-post:
Skrevet av Henry, 29. okt, 2018
Mange flotte klassikere!
Skrevet av Dale, 27. sep, 2016
Fine nettsider :)
Hjemmeside:
Skrevet av Daisy, 20. sep, 2016
Veldig fin hjemmeside!
Skrevet av BookAclassic, 16. jul, 2016
www.BookAclassic.no - Det er gratis å annonsere din klassiske bil hos oss. Det er ingen årlig annonseringsavgift og ingen binding. Vi skaffer deg bookinger – ikke kun forespørsler.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Tom Einar Warlo, 31. jul, 2015
Hei Ole,sendte deg en epost på epost adressa til hjemmesida di,veit ikke hvor ofte du sjekker den :-). Lenge siden vi har snakka sammen nå,tida flyr så altfor fort.

Mvh Ranchero Tom fra Hallingdal :-)
E-post:
Skrevet av Klaus KORSMO, 14. jun, 2015
Takk for en trivelig samtale på Skullerud. Tydelig at vi er enige om hvordan en veteranbil skal være. Restaureres til ORIGINAL. Takk for fine bilder.
E-post:
Skrevet av Tom Einar Warlo, 3. jan, 2015
Hei Ole,beklager at jeg har ikke fått skrevet før. Nå er jeg på juleferie hos kona mi i Iran,skal sende en epost snart igjen,er jo trivelig å holde kontakten når vi deler samme interesse for ford ranchero og ltd II :-). Vi ønsker deg og dine et riktig godt nyttår,vi snakkes :-).
E-post:
Skrevet av Tom Einar Warlo, 12. sep, 2014
Hei Ole,takk for sist :-). Det var veldig trivelig at du tok turen til treffet vårt på Nesbyen igjen,og veldig bra omtale var det også blant veldig mye fine bilder. Det var jo ekstra trivelig å endelig få se den flotte LTD II stasjonsvogna di,den er en flott inspirasjon til min egen stasjonsvogn :-).
E-post:
Skrevet av ODD HERMANN HALVORSEN, 13. jul, 2014
Hei.

Flott og ryddig hjemmeside med mange fine bilder.
Så på bildene fra Øsgårdtreffet der har du gjort en bra jobb for oss.
Velkommen neste år.
Mvh Odd H Halvorsen treffleder Østgård.
E-post:
Skrevet av Christin, 27. mai, 2014
Norges flotteste biler samlet på en nettside. Norgesklenodier.no støtter veteranbilhobbyen i landet, og jobber for at folk skal få se fine veteraner på veien enda oftere. Her får eierne riktige priser ved utleie. Vi jobber i mot prisdumping ved utleie. Kvalitet er alle er tjent med. Kikk innom :)
E-post:
Skrevet av Tom E. Warlo, 5. sep, 2013
Hei Ole,det var veldig trivelig å få besøk av deg her på treffet vårt på Nesbyen,du må gjerne ta turen om igjen neste år :-). Jeg ser du har fått lagt ut masse flotte bilder,og et fint bilde av Ranchero'en min å ser jeg :-).
E-post: